Telefon: 0754.671.679 | 0749.924.161 | 0753.360.334 | E-mail: funerarecatalin@gmail.com | "Servicii funerare prestate cu seriozitate."

Funerare Chilici CatalinPierderea cuiva drag poate fi devastatoare, de aceea noi dorim sa ajutam familiile indurerate oferind  o gama variata de servicii si produse pentru o ceremonie de inmormantare demna, la preturi pliate pe nevoile dumneavoastra.

Motto ul nostru este : profesionalism, calitate, demnitate si respect! De aceea, misiunea noastra este sa oferim atat servicii si produse funerare, dar si consiliere si sprijin moral pentru a aduce un ultimul omagiu persoanei  trecute in nefiinta.

Oferim servicii precum: organizari ceremonii funerare Barlad, obtinerea actelor necesare, organizari parastase , transport funerar, toaletare, imbalsamare, servicii de incinerare, inchiriere catafalce si capace frigorifice si produse precum: sicrie, cruci funerare, accesorii funerare si aranjamente florale; toate acestea pentru a va ajuta in organizarea inmormantarilor si pomenilor.

Contact
0754.671.679