Telefon: 0754.671.679 | 0749.924.161 | 0753.360.334 | E-mail: funerarecatalin@gmail.com | "Servicii funerare prestate cu seriozitate."

Aranjamente FloraleFirma de servicii funarare Chilici Catalin este alaturi de dumneavoastra atunci cand treceti prin dureroasa clipa a despartirii de o persoana draga! Dorim sa ne exprimam sincerele regrete si sa va amintim ca in aceste momente cu incarcatura emotionala, puteti conta pe noi din punct de vedere organizatoric.

In aceste momente tot ceea ce ne ramane de facut este sa ii oferim un ultim omagiu si ne luam ramas bun de la persoana care ne-a fost alaturi. Amintirea legaturii emotionale poate fi exprimata si prin florile pe care le aducem la mormantul sau.

Oferim o gama variata de aranjamente florale in Barlad si in judetul Vaslui.

In simbolistica religioasa, florile funerare amintesc de frumusetea Raiului. Florile semnifica puritate si gingasie, exact ca sufletul celui drag care ne-a parasit. Echipa noastra va pune la dispozitie o varietate de coroane si jerbe funerare cu modele distincte, pe care sa le alegeti in functie de preferinte si buget.

Contact
0754.671.679